myskväll å shopping!

igårkväll hade vi en riktig myskväll jag emelie, micke och nico, var kul att träffa alla igen! Började med att kolla film men gick sedan ut och var ute till typ 2. Killarna spelade gitarr och sjöng för oss , haha riktigt mysigt!
Idag åkte jag och emelie och shoppade i skärholmen hittade massa fynd, ett par skitsnygga sandaler för 50 spänn, present till min lilla bestisfestis anna hon kommer bli skitglad! Emelie ska stanna här tills på torsdag, är jättekul att få umgås med henne!

// emma ♥


jag vet att jag är sämst på att blogga, men bäst på allt annat!

jasså, såg att emma inte gillar mina uppdateringar. Det måste ändras på! Jag skyller på att jag jobbar och har väldigt lite tid. amkd ligger inte på topp den heller... Men hoppas jag kommer bli bättre :)

Nu är jag iaf jättetrött och tänkte gå och lägga mig! Hoppas ni får enfin fortsatt helg! puss


en bra rubrik

emmannas = emmas? haha, nej men anna har en egen blogg som rockar fett kolla in den här: amkd.blogg.se
saknar henne var ett tag sen vi sågs nu :( Längtar ihjäl mig tills cypern med den damen!

Idag har jag vart hemma och umgåtts lite med Sara, och nu fick jag veta att jag kan få följa med hennes familj nästa sommar då dom ska till turkiet igen! Det skulle vara hur kul som helst ifall det skulle bli så! :D

Imorgon så åker jag till landet, istället för idag eftersom att vädret var så fint idag ville vi inte sitta i bilen hela dagen så vi åker tidigt imorgonbitti istället! Sen övernattar vi där en natt, kanske åker ut till nån klippa i skärgårn med båten eller nåt sånt! Och imorgon kommer emelie från dalarna och hälsar på mig, ska bli hur kul som helst!



hoppa från båteeen, härligt!

springa i 28 grader

Hejhå, nu ska jag och elina ut och springa i 28 grader, haha men är man duktig så är man ;) efter det ska jag över till min lill kusin alva och vara där ett tag och fira hennes födelsedag! Kanske bada lite där borta också, sedan bär det av till gamla stan med caroline! Så en full späckad dag idag kan man ju säga.


jag och carro!

//emma ♥

boy you make the butterflies in my stomach fly

Nu är jag riktigt glad sommarlovet har börjat, sista arbetsdagen idag! Och det börjar riktigt bra. Vi får se hur kvällen blir, antingen så ska vi dra ihop några tjejkompisar och ha en mysig kväll i kvällssolen, eller så träffar jag en annan person, båda blir nog väldigt mysigt!

Men nu ska jag och frida dra ner till ica och köpa lite gott, hare gött!

RSS 2.0