Att - göra - lista


/ANNA♥

demo gymnast

hej sötnötar!

Idag har jag tränat hela dagen var nämligen demogymnast åt min tränare. Alltså min tränare gick en kurs på att lära sig och passa på svårare varv(volter) och vi var ''försökskaniner'' kan man säga som dom övade på!
Lärde mig lite nya saker, plus att jag ställde min 1 och 1 halv skruv nere i grop! haha nu kanske ni inte fattar någonting, men jag orkar inte förklara allt! ;)



gammal gympa video.. fatta vad mycket bättre vi blivit! :o

// emma♥

hemma

hemma efter en lång och rolig kväll med tjejerna! puss på er, var längesen jag skratta såhär mycket som jag gjorde idag. Plus att man fick träffa Linnea också som man inte har sett på typ ett halvår! :D


bjuder på denna.. heh söta? bild.

//Emma♥

vårtecken nr 1

hejsan! idag var jag och pappa ute och sprang, det måste vara det bästa vårtecknet. Jag hatar verkligen att vara ute och springa på vintern, det är så mörkt och man halkar bara i snön. Men idag sken solen riktigt mycket och marken var lätt och springa på så det blev en liten runda iaf. :)

Nu sitter jag och väntar på pappa och min bf bror som ska komma med lite pizza. :D Jag har ju hälsomånad, men eftersom det var kalles namnsdag igår så valde han att vi skulle äta det och då får jag faktiskt brya på reglerna. Jag måste ju få i mig mat!

Nu blire hockey på tv. HEJA SSK!!! :D


jag och fina emma i skolan ♥

/ANNA♥

hej jag har tråkigt

hej, många blogg inlägg idag från min sida pga att jag har oerhört tråkigt! Sitter och väntar på att Frida ska komma hit och jag tänker tvinga henna att hjälpa mig att skriva klart mitt patientfall. Sen ska vi ut och äta, det ska bli lite som en återträff med några tjejer i gamla klassen. Vissa har man inte träffat på vääldigt länge!

puss

//Emma♥


music






// emma♥


Shopping

Idag har jag redan hunnit vart nere på stan och i skärholmen för att leta efter tröjan jag inte kunde köpa igår pga att mitt kort krånglar. Och jag hittade den i skärholmen. Snyyygg!




//Emma♥

stockholm & bio

Hej finisar!

Idag har vart en fullspäckad dag! Först skola som vanligt och efter det bar det av in till sthlm för en timmes shopping med caroline. haha som vi stressade för carro hade nämligen bråttom hem för att hon skulle spela match. Efter sthlm så åkte jag hem och duschade och gjorde mig iordning för att gå på bio med Sara. Vi såg the tourist, riktigt bra faktiskt fast slutet var ju väldigt oväntat.. mer säger jag inte för er som inte har sett den och tänker se den!






//emma♥

skoltrött tjej

Hej finisar!

nu sittr jag ännu en kväll med det där patientfallet som skulle vara inlämnat i söndags, är nästan klar nu ska bara sammanfatta allt och skriva källförteckning, men det gör jag imorgon :)

Idag har jag suttit och kollat på gamla bilder från alla mina utomlands resor jag gjort i mitt liv! Saknar det verkligen! Därför taggar jag galet för Barcelona i april, utomlands med familjen i sommar (inte bestämt vart) och CYPERN MED ANNA i höööst! :D

Sötaste bikinin från gina tricot!

// emma ♥

nya tag

hejsan!

Har inte skrivit något de senaste dagarna eftersom jag har legat hemma med 40 graders feber.. Har varit helt död så har knappt orkat gått upp ur soffan. Men äntligen börjar jag bli frisk! Jag hoppas att jag kan gå till skolan imorgon. Det är så jobbigt när man missar så mycket i skolan plus att jag saknar alla. Tänk vad man bli beroende på sällskap bara på tre dagar! Men det värsta med att vara sjuk är att man känner sig så grymt äklig. Så ska hoppa in i duschen och ta en timmes dusch eller så ;)


visst är örhägnet jag köpt snyggt? Jag och carro köpte det tillsammans så vi fick ett var istället för två. Men det är mycket snyggare med bara ett än två tycker jag. Ni hittar det på gina för typ 130 kr :)

pluggplugg

Hej sweethearts!

Nu sitter jag här och skriver klart patientfallet som hade en deadline igår.. ooaps, men aja vad ska man göra när dokumentet man skrivit på i typ flera veckor försvinner från datorn? Tror inte jag kommer bli klar ikväll heller... hehe.

Sitter och lyssnar på musik samtidigt som jag skriver så fort jag kan!


Anna och jag i skolan!

// emma♥


22 januari 2011

Klev som sagt upp klockan halv sju idag men nu efteråt var det värt det. Jag har haft jätte roligt idag. Skit roligt var det igår också på bion. Filmen var bra och mina vänner var ännu bättre! Men jag fattar inte en sak. Varför är filmen från sju år när det är sex i halva filmen?? Kanske inte en sjuåring ska se, inte kommer gilla för den delen heller.

Nu ska jag äta och duscha. Bilder från beachsoccern kommer sen!


haha, jag och ida ;)

/ANNA♥

vi gillar jetset!

Kom hem från prommenad med mamma och ollebolle och sitter nu framför TV:n med nötter, vindruvor och då sjuka syskon, mysigt! Hoppas bara inte jag blir sjuk, vill verkligen inte det! Imorgon blire bio som sagt så kommer inte hinna blogga något då för jag tror jag inte ska hem mellan filmen och skolan. Men det ska iaf bli jätte mysigt. Vi äter middag och kollar filmen. :) Sen på lördag ska jag upp redan klockan SEX för då ska jag köra beachsoccer med fotbollslaget. Men det är det fan värt!


min och emmas jetset klockor! ;) hehe

/ANNA♥

I ♥ shopping



Fick med mig ett par byxor hem igår från Vila. Skit snygga att ha till converse nu till våren! Kostade 400 riksdaler. Finns både att köpa på deras hemsida och i butik :)
/ANNA♥

schooltime

god morgon! :)

Nu sitter vi vid skolans datorer och väntar på att våran geografilektion ska börja. Det är veckans sämsta lektion med den sämsta läraren! Ser inte fram emot det... Vi sitter och stör oss på en tjej som har otroligt konstiga ögonbryn. haha! snacka om roligt man får ha det ;)

Imorgon blire bio med ida och carro. Mysigt. Jag (anna) gick upp tidigare idag för att reservera platser till "love and other drugs". Den verkar skitbra och sen är det ju ett plus i kanten att det är premiär. Som tur var hann vi få fyra platser i mitten högt upp. Nu ska vi kila! Heeeeeeeeeej dåååååååååå

/ANNA och EMMA♥

PS. Vi har inga bilder i skolan :(


soccer




Nu är det fotbollsträning som gäller! Ikväll blire bara slapp och sen sova!
/ANNA♥

Martes

HEJ! :D

Kom precis hem från träningen! Snacka om att jag verkligen sprang en och en halv timme i sträck! Det känns faktiskt skönt så här efteråt och man märker verkligen att min kondis har blivit bättre. Det känns jätte bra! Imorgon blir det både träning på gymmet och fotbollsträning. och eftersom det är onsdag betyder det att vi har fys.. Snacka om att jag kommer bli biff! :O

idag var det kul i skolan. Hade bara två lektioner, för jag tog en sovmorgon ;) det är sådant man behöver sådär ibland. Imorgon blir det också sovmorgon, fast det har skolan bestämt :) puuss


flickor som tror det är vår????
fina emma och fina ida
:)

/ANNA♥

huvudstaden med bästa brudzen

var i stan idag med tjejerna, var riktgt mysigt även fast jag och anna åkte hem ganska fort för vi ville hinna komma hem och äta och ta en powernap innan träningen.
Så nu sitter jag och taggar träning! är sjukt trött men träning är alltid kul när man väl kommer dit.



hahaha så rolig hon är!

i'd catch a grenade for ya



så sjukt bra låt! ♥

//Emma♥

träningen börjar igen

Nu har äntligen den efterlängtade träningen börjat igen , eller den började igår! haha nu har jag träningsverk i hela kroppen, men det är bara skönt. Känns sjukt bra att komma igång med träningen igen.

här kommer lite gamla gympa bilder! :D


läger i täby



haha sööta
haha sööta

fristående

//Emma ♥


im in loved

im in loved i den här snygga skinnjackan från kenza kollektionen! MÅSTE bara ha den!






// Emma♥


utomlandsresa

hejsan! Har previs varit ute och powerwalkat i en timme med Therese. :D Vi ska ju som sagt gå ut och träna tillsammans en gång i vecka från och med förra veckan. Det ska vara varje måndag, men nästa vecka börjar mitt fotbollslag med fys så då blir det träning på torsdagar fyra veckor frammår med Tessan. Egentligen gick vi inte så mycket, utan geld mest runt eftersom det är så halt!

Nu när det är kallt och mörkt känns våren och sommaren så avlägesen. Längat mer än någonsin tills jag åker utomlands. Speciellt med Emma! :D

Här är lite bilder från Cypern, som kanske blir vår destination!




/ANNA♥

flowerdress


Kolla vilken otroligt fin sommarklänning jag har köpt! Perfekt till både fest och vardag, klackar och tygskor :) Kommer användas flitigt i sommar. Synd att man måste vänta så länge innan jag kan ha den... Men då har jag ännu en sak att se fram emot! :D

/ANNA♥

Hos emma

Heeej! Är hos Emma och ska sova här. Vi måste TAGGA till skolan och plugga lite innan vi lägger oss. :) men nu ska vi tvätta bort våra ansiktsmasker! Jag skriver imorgon typ efter skolan nån gång. God natt /anna

1234


Kolla vad klockan är på pendeln! Fett coolt visst då??? haha ;)
vi var bara tvungna att ta en bild och lägga upp den. hahah

/ANNA♥

ner på stan

god morgon sunshines!

Idag rehnar det ute och är jätte tråkigt väder. Någonting jag inte gillar är när det regnar på vintern. Det betyder slask och sen massor av is när slasken fryser. Då glider man ju bara runt hela tiden.

Om en timme ska jag möta Emma på stan och hämta ut en klänning från H&M som ja la undan igår. Den är så himla fin! Längtar till i sommar när jag kan använda den varje dag ;) Men efteråt ska emma följa med mig hem och så ska vi plugga på ett svenska tal vi har imorgon. Det kommer gå sämst har jag en känsla av.

haha, hittade Olle liggandes i tvättpåsen! Vad är det för fel på hans korg??

/ANNA♥


LOVE



ring från Åléns 59 :-
Kolla vad mina fingrar ser knubbiga ut! ;) hehe

/ANNA♥

Grattis till mig

Idag fyller jag 16 år!

Har haft en riktigt underbar dag faktiskt! :D

Saker som jag har fått:

  • Kläder
  • Osthyvel (internt skämt mellan mig och min bror) haha vad jag skratta när jag fick den!
  • Sånglektioner! :D om ni inte visste det så har jag alltid älskat att sjunga. Har även fått beröm för min röst och folk har uppmuntrat mig att gå till en sångpedagog blandannat min musiklärare i nian, så det ska bli jättekul verkligen!
  • Jetset klocka!
  • 1000 kronor
  • En ugglering av anna! skit söt!!
  • Ta ännu ett hål i örat med anna!
  • Och sist men absolut inte minst.... Semester till Barcelona den 18e april med mamma! shoppa, sola, bada, äta ute, bo fint, umgås med mamma! :D

Blev så otroligt lycklig när jag såg att jag skulle få åka till barcelona shit vad jag längar


som sagt jag fick en jetset klocka en lila utan pärlor runt. vet inte om jag ska behålla den eller byta till en annan färg,eller om jag ska ha en med pärlor runt hm.. hjälp mig vad tycker ni och vilken färg i såfall?


puss // emma♥


Grattis Emma!

God morgon! :)

Sitter här och funderar hur min dag ska fungera. Ni vet att Emma fyller år idag så tänkte åka och gratta henne en liten stund. För inte ska jag väl låta Emma fylla sexton år utan mig! Men sen ska jag träffa mina två andra kompisar, Elin och Hanna :D Så måste kollar lite bussar osv. Men försöker komma ner på stan strax innan halv tolv så jag hinner med allt. Ha en fin emmadag!


elin, jag och hanna förra våren!

/ANNA♥


Li boyfriend

Idag när jag var inne i stan med Caroline och Emma hittade jag dessa snygga short på gina. Vet att jag inte kommer använda dom förrän om några månader, men vem vet då kanske dom är slut och då kommer jag jag ångra att jag inte köpte dom. Jag känner mig själv ;) Men nu vill jag ha sommar tack!



/ANNA♥

Stolt svensk!

Jag satt och funderade lite på nationaliteter mm och kom på mig själv att tänka på att jag är jävligt nöjd med att vara svenk. Jag älskar att säga att jag kommer från sverige när folk frågar mig. Varför skulle jag inte liksom? Vi bor i ett himla bra land om man tänker efter. Visst skulle det vara skönt med lite mer sommar, men man kan ju inte ha allt. Kanske är det bättre med vinter för då uppskattar jag ju sommaren mkt mer än vad jag kanske skulle gjort om det var sommar året runt. :) Det gör ju bara saken bättre när man sitter och kollar på idrott, (oftast ;))

Klart jag skulle kunna flytta utomlands när jag blir äldre. Det skulle jag nog mer än gärna göra. Men på någon sett känns det jäkligt bra att jag alltod har Sverige att komma tillbaka till. Jag är stolt svensk och det är jag glad för!


/ANNA♥


ID-kort och biptest



Hej! Har alla sovit gott? Eller är det bara jag som lägger mig i soffan och somnar som en stock halv tre på eftermiddagen? Men f*n vad skön det var att ta en lite powernap. Brukar inte vara värst trött efter skolan men idag var jag helt slut. Det är konstigt eftersom vi bara hade en lektion och sen en tio minuter idrottslektion. Men den var hemsk ändå, eftersom vi hade biptest. Jag och Emma la av samtidigt ;)

Var även och åt med Emma idag och sen hämtade vi ut mitt ID-kort, haha herregud säger jag bara. Varför ska man ser så himla allvarlig ut? vad är grejjen med det, man ser ju bara sur ut! Men får stå ut med det i ett och ett halvt år till, för sen är det ju körkort som gäller! ;) Nu ska jag äta! puss

/ANNA♥

godnatt

godnatt alla läsare!

NU ska jag sova efter en låång dag. har inget mer att säga så bjuder på några av mina profilbilder på facebook ;)







Emma ♥


RE: min profilbild

Tänkte ta upp det här med min profilbild när jag ändå tänkte byta. Profilbilden jag har på mig själv är från 2009. Den är alltså två år gammal. Den är tagen när jag är 14 å, jag hade inte ens fyllt 15! Av någon anledning har jag också en bild på mig själv från 2009 på mitt CV. Det känns som om det var för någon månad sen, men man hinner faktsikt förändras från 14 år till snart 17. Så nu ska jag byta både min profilbild och bilden på mitt CV :)

no more

/ANNA♥

från lindex





/ANNA♥

Don't rush through life, it's way too short

 

hej! Nu r första skoldagen över. Jag tkr det gick väldigt bra och fort. Egentligen när jag tänker efter har vi inte så jätte jobbiga dagar. vårat schema är väldigt blandat så man hinner inte tröttna på ett ämne. Men nu r det sista veckan vi ska ha det här schemat så jag är jätte nervös att det kommer bli dåligt.

 

Iaf, idag jag varit och ätit lunch med ida på stan och pratar. Det var mysigt. Nu kom jag precis hem från en timmes powerwalk med Therese. Skit kul att prata med henne, det är det alltid. Det är kul att prata med kompisar man har varit kompis med sen 4ever om gamla minnen och allt annat. :)

 

Imorgon blir det gym och årets första fotbollsträning som står på schemat!

/ANNA♥


be cool stay in school?

Imorgon r det skola.. Inte jätte kul men ändå roligt att träffa alla :)

Sitter i emmas room, ska nämligen sova över här. Kände att jag hade tröttnat på min familj så ska byta till emmas ;) haha

Har haft en riktigt mysig dag med emma på stan idag med både lunch och middag på stan och ofc n massa shopping blev det ju oxå!! Ska upp tidigt imorgon, så vi ska kolla på film nu och sen sova. God natt♥


armand från kapphal, 80 kr


läppglans från viva la diva , 65 kr ("sweet kiss" nr.5)
läppstift från viva la diva, 60 kr ("soft pink" nr.15)
Köpte dom på Åhléns



Syns inte så mkt, specielt eftersom man fokuserar på min snygga pose. Men tröjan kommer från vila! kostade 249,99 riksdaler.

/ANNA♥

You have enemies? Good. That means you stood up for something

Eller vad säger ni man måste bara hålla med om de där sanningens ord? Det är någonting jag verkligen fått lära mig. Alla tycker olika och om man då är modig nog att stå upp för det man tycker så kommer det finnas människor som tycker det är fel, tyvärr men sånt är livet och man ska inte ändra på sig och vara en feg sak bara för att tillfredställa alla andra. Så sträck på ryggarna och stå för det ni tycker! ♥

Nu sitter jag och anna här i mitt rum och spelar skit hög spotify musik och är allmänt annaochemmiga! ;) Idag har dagen bestått av att vara med min underbara vän anna på stan och shoppat lite, ätit nancys och kebabhouse!

Nu taggar vi inför skolan imorgon, vilket kommer bli skit kul! Eller..? ja iaf att träffa alla i klassen igen men inte allt plugg som måste göras och kommas ikapp med :(



gammal bild brobelfesten i nian , känner ni igen mig haha inte mig lik alls!

// emma♥
 

just the way you are

Den här texten är underbart fin. Tänk om alla killar var så mot sina flickvänner!
Det är sånt här jag skulle vilja höra av mina kille iaf!



/ANNA♥

bilder från igår

skratta och njut :)





Var och sov hos mina fina kompisar Evangelika och madde i vällingby från igår till idag. Mycket mysigt hade vi. Jag och Evan höll på att skratta ihjäl oss när tog dessa bilder. Älskar er tjejer ♥

/ANNA♥

Bilder från norrland


haha jag på snowboarden



jag och lillasyster i sundsvall och shoppar


och snyggaste skkidjackan, satt skit bra på, men kostade liite för mycket för min ekonomi ;)! Så jag skriver upp den på min önskelista!!

Sämsta kvalitén på bilderna plus att det inte gick att vrida på några..? :s men ni får vrida huvet istället!

//Emma♥


Godmorgon

godmorgon alla sötnötar!

Nu sitter jag och trycker i mig lite frukost. Sen tänkte jag faktiskt vara duktig och plugga lite samhälle eftersom att jag inte pluggat någonting på heeela lovet :/ När jag tänker efter så har jag inte haft en enda dag det här lovet som jag bara har suttit hemma och inte gjort någonting, har haft fullt upp varenda dag.Det är nog därför jag har vart så dålig på att blogga också!


Om ändå min frukort skulle se ut såhär.. haha

Senare idag ska jag träffa en kompis, men mer om det sen!

Hoppas ni får en fin dag, puss på er!

//emma


en vecka i norrland

Hej!

Nu är jag hemma igen efter en vecka i norrland! Jag hade faktiskt jättekul skidåkning, snowbord och träffa släkt och vänner. Fast som sagt borta bra men hemma bäst! Och har saknat min bestisfestis anna såklart!

Här kommer några bilder från nyår, fotade tyvärr inte alls mycket bara lite innan middan. ( så har tyvärr ingen bild på anna eftersom att hon kom efter :( )



otroligt söta natalie




fina frida


vackra sara

// Emma♥





dagens vill ha från nelly


/ANNA♥

2010

Hittade en test på elins blogg om 2010. Har lite tråkigt så tänkte göra det :)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: Ja, jag jobbade tex.
2. Höll du några av dina nyårslöften?: ja, att komma in på det gymnasium jag ville.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?:
ja, jensa och zofie :)
4. Dog någon som stod dig nära?: Nej
5. Vilka länder besökte du?: danmark
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?: lite mer pengar, hehe.
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? jag vet inget specillt.
8. Vad var din största framgång 2010?:
9. Största misstaget?: att jag sket i ett prov fullständigt..
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: jag har haft feber i våras
11. Bästa köpet?: min jeansjacka och en väska
12. Vad spenderade du mest pengar på?: mat och shopping
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: Min förra klass, mina vänner, min första riktigta lön
14. vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?: fanta och rosé, haha nej jag vet faktiskt inte.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: våren 2010 var jätte bra!
16. Vad önskar du att du gjort mer?: faktiskt inte, ångrar inte mkt i mitt liv.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: haft mindre pms??? ;)
18. Hur tillbringade du julen? i sundsvall med släkten
19. Blev du kär i år?: jaaa, men inte i nån jag känner. haha
20. Favoritprogram på TV?: vänner kommer alltid vara en favorit, men just nu är det oth och csi
21. Bästa boken du läste i år?: blondinbellas bok, det var den enda jag läste...
22. Största musikaliska upptäckten?: att jag har en otroligt dålig sångröst
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: ja en plånbok tex
25. Något du önskade dig men inte fick?: det var det med stor säkerhet
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?: var med släkt och vänner
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: antagligen
29. Vad fick dig att må bra?: min familj, vänner, skolan, fotbollen
30. Vilken kändis var du mest sugen på?: george eads :)
31. Vem saknade du?: morfar, alla fina från kalifornien
32. De bästa nya människorna du träffade? Emma!!! :D

/ANNA♥


facemask

God morgon, eller rättare sagt god dag! :)

Har legat och kollar på ellen degeneres show. Faktiskt ett av mina favoritprogram eftersom jag älskar ellen. Himla skön männiksa där alltså. Sitter med en annsiktsmask och ska snart gå och äta någon sorts lunch.
Have a nice day! ♥


jag bjuder så där lite smått på den här bilden .. ;)

/ANNA♥

God natt

Åh vilken lång dag det har varit. Men den har varit otroligt skön. Hela kvällen har jag bara legat i en av våra soffor och myst med familjen, asså alla låg inte i den soffan ;)

Har varit och grattat min farmor idag som fyller 87 år. Vi fick fika men eftersom jag har min dumma nyttighets månad fick jag ju självklart inte ta något. Men det känns ändå bra efteråt. Det är ju just när det står framme och man är lite småhungrig som man jättegärna vill ta lite, hehe :)

Men ska iaf ta och gå och lägga mig nu, så sov gott :)


en very cute bild tagen på mig (och lite emma :)) i skolan av ida.
/ANNA♥

bamse parodi

haha sjuk rolig video. Men den är bara rolig för dom som har sett nån bamsefilm, annars kanske man inte fattar det roliga med det hela. Men grym är han iaf :)



/ANNA♥


godis in my ♥

Jag har då inte då särsklit stor viljestyrka. Det har gått knappt tre dagarn in på min "nyttighetsmånad" och jag håller redan på att dör av sug efter godis. Jag bakade en kladdkaka här om dagen som ligger i kylen halvuppäten som jag går och luktar på lite då och då... Jag vill ha godis nu! haha ;)

Idag har jag varit duktig och tagit en timmes lång powerwalk med olle. Det var riktigt fint väder på förmiddagen så jag slapp iaf gå i snöoväder! Have a lovley night ♥


summerclothes


Åh vad jag började längta efter sommaren när jag gick in på hm: s hemsida. Allt var så ljust och somrigt! Kan inte denna kalla och mörja vinter vara över nu??? Aja, allt har ju sin tid ;)

/ANNA♥

planer för år 2011

Jag har börjat planera lite vad som ska hända år 2011. Egentligen gillar jag inte att planera i förväg, är lite mer av en tjej som gillar att leva i nuet. Men lite ska man väl planera. Här kommer lite av sakerna som jag kanske kommer ha för mig:

1. Jag fyller 17 år!..
2...så ska börja ränka ner dagarna tills jag fyller 18!
3. Jag ska prova på poledancing
4. Sommarjobba
5. Jag och Emma åker kanske till cypern hösten -11!



6. Paris weekend (Det är inte riktigt bestämt men kanske)
7. Åka på fotbollscup
8. Åka på fotbollsläger!
9. Jag firar nyår med Emma iår igen. Eller vad tycker du Emma??

Jag ser fram emot det här året! :D Har ni några bestämda planer?

/ANNA♥

pasta ala Anna

Jag har lagat lite middag och visste inte riktigt vad jag skulle göra. Men till sist blev jag så sugen på pasta och kom på en jättegod idé! Jag tog nudlar, kykling och lite kryddor i en wokgryta och plandade i currysås.
Det gick fort och resultatet belv gott :)



/ANNA♥

långprommis

Nu har jag kommit hem från en 1 timmes prommenad. Jag vet ingen som kan tycka om snö så mkt som min hund olle gör. Han började springa och leka så fort vi kom ut och slutade inte förrän han kom in. Konstigt att han inte bli trött. Jag blir trött bara av att gå. hehe ;)

Nu ska jag ta en dusch för att fräsha upp mig efter nyårshelgen och allt. Nytt år ny hygien, haha. Nej då, duscha gjorde jag förra året också, som tur är :)


haha kolla lilla tungan som sticker ut

/ANNA♥

första inlägget 2011

Nu är det ett nytt år! Min och emmas blogg fortätter som vanligt :) Emma åkte till Norrland idag så hon kommer inte blogga så mkt men hon skulle anstränga sig för att hinna att blogga lite. Men ni får stå ut med mig så länge. ;) Det är det som är skönt med att ha en blogg tillsammans med någon, den är alltid i full rulle. Man få ju dubblet så mkt inlägg än vad man skulle fått om bara en hade bloggen.

Gårdagen var rolig. Jag och emma kom hem till emma runt tre och då badade vi jacuzzi. Vi la oss inte förrän kvart över fyra/halv fem. Men det var en riktigt lyckad kväll iaf! Hoppas att eran nyårafton var grym!



Igår stylade jag håret med en locktång från OBH nordica, 19 mm. Det blir otroligt fina lockar, så om ni har en bra locktång rekomenderar jag den här :)

/ANNA♥


RSS 2.0