sommarsommar



/emma ♥

hjälp!

Jag har fått beslutsångest vet inte vilken klänning jag ska välja till skolavslutingen och måste vara extra fin eftersom att jag och anna ska sjunga inför hela skolan typ! :S Men jag har hittat några förslag från Nelly.se så ni får gärna hjälpa mig att välja! :)







alla är i princip samma färg jag vet men just den färgen på avslutningsklänning är super fräch!

kommentera gärna vad ni tycker!

/emma ♥

annaoemmabackontrack?

tjooo!

Emma och Anna här! Vilka annars liksom?

Nu är vi hos emma och chillar och det bli nog att båda ska slagga här inatt. Nu ska vi ha det kul :) hejdå


adrenalin hej!

hejhopp! Nu är jag hemma från träningen och då är man alltid glad :D speciellt idag då man kört tsukahara och det gick skitbra! Nu ska jag duscha och sen blir det väl bigbrother som vanligt med lite kladdkaka. puuuussshej!

//emma ♥

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1666671993159

vet inte om länken funkar men där är iaf filmen från lägret klicka!

high five for first kiss



hihi naaw hur sött kan det bli!

//emma ♥

sommrigt

Jag älskar min nya topp som jag köpte i Barcelona!


och såhär ser den ut på.. obs dålig kvalitet på bilben :(
riktigt sommarsött! skulle sitta ännu bättre med ett par höga jeans shorts som snart ska invisteras i min garderob!

//emma ♥

sjuk,sjuk och sjuk

tjenaa! idag är man hemma och är sjuk, inte kul en solig dag som denna :( men i morgon måste jag pallra mig till skolan för att göra nationella i engelska. Blir ett kort inlägg för har inte så mycket att säga.


blogg.se har problem förresten, inlägget jag skrev på igår publicerades inte förän idag.. så hoppas detta plubliceras nu!

//emma♥

sunny day

Hej bloggen! Hallå vad är det för fel på vädret. Det ska inte vara så skönt i en vecka efter det har snöat! Men gud vad jag älskar det! Skolan var rolig idag men det var tråkigt att emma var sjuk :( saknade henne!

Jag taggar så mycket till Cypern nu och jag har redan börjat shoppat till det (a) puss


älskar dig underbara vän

/ANNA

underbar dag

Vilken fin dag det har vart idag! Undrebart väder! Jag började dagen med att åka ner på stan och träffa William, vi satte oss på bryggan vid maren och bara pratade och njöt av vädret, det var jätte mysigt! :D Sen åkte jag hem för att jag skulle träna men det blev ingen träning för min del pga min dumma onda hals!! :( Så har bara suttit ute och solat hela dagen och passat på att plugga lite också.


haha jag ute i solen ;)

Men nu ska jag gå och äta grillat mums! ha en fin kväll, puss på er!
//emma♥

oacceptabelt

jag vet att du mår dåligt just nu och att den senaste månaden inte har vart lätt för dig. Men att göra såhär är inte okej, ta inte mig för givet. Jag vet att du kanske glömde och det är ingen stor grej alls, men det är inte första gången du gör det.. ursäkterna byggs upp på rad, men säg bara som det är, du orkar inte och det är helt ok jag förstår de, är väl ingen stor grej... herregud! haha blir bara lite smått ledsen när det blir såhär plus att jag är otroligt trött och då blir allting så stort, skönt att kunna skriva av sig lite här! Men jag tycker faktiskt att det är DIN tur att försöka nu. Jag vet inte om du läser detta men jag tycker om dig väldigt mycket min vän!

// emma ♥


.

Han som inte bara säger att han älskar dig utan även bevisar det.
Han som skickar Sms på kvällarna och säger att han saknar dig.

 

 

Han som inte döljer något för dig utan berättar precis allt som det är.
Han som uppskattar dig och allt du gör för honom.

 

 

Han som håller dig i handen när alla andra ser på.
Han som verkligen lever för endast dina kyssar.

 

 

Han som inte kollar på andra tjejer för du är allt han ser.
Han som jämt ställer upp och alltid finns där för dig.

 

 

Han som aldrig skulle tänka tanken av att svika dig.
Han som vaknar på morgonen och det första han tänker på är dig.

 

 

Han som skiter i alla andra tjejer han kan få för du är allt han vill ha.
Han som ringer upp dig varje gång du lagt på även fast ni har bråkat.

 

 

Han som aldrig lämnar dig.
Det är han som är din dröm.

hundpromenad med sara

Hej alla fina!

Nu har jag precis kommit hem från en mysig hundpromenad med sara! Idag har man varit inne i huvudstaden först på naturhistoriska med klassen och efter det shopping med brudarna, dock köpte jag ingenting, men kul var det! :) Blev ingen träning för mig ikväll för jag mår fortfarande inte helt bra i halsen! :(

jag och min underbara hund! '

fina sara!

//emma ♥

anna skriver!!!!

tjatja bloggen!

Var och gymmade nyss med Ida, riktigt roligade hade vi! Men inte lika roligt som på tandregleringen när vi tog röntgen bildern! Jag såg ut som en idiot. Men en positiv sak har jag att berätta. Jag ska ha min tandställning i ett år istället för två år!!!!! Då hinner jag få ut den innan min 18 årsdag, förrhoppningsvist :D

puuuuss


elin och jag igår!

veronica maggio



ååh vad jag älskar Veronia Maggios musik! Har fått en riktig crush på den! :) Satan i gatan vad det nya albumet är bra! ;)

Nu blir det somna till Maggios ljuva stämmor! så mysigt att somna med lugn musik i öronen ibland när man känner för det! Godnatt på er finisar!

//emma♥

chilling under the coconut three with a glass of hot tea

Nu sitter jag och myser med ett glas te framför datorn! :) Te måste vara det underbaraste man kan dricka när man har ont i halsen, eller vad säger ni? Hoppas jag blir frisk till ikväll för jag VILL gå på träningen!! Så ska nog ta en powernap snart eftersom sömn hjälper! Så godnatt på er friends!


tummen upp för te när man har ont i halsen!

//emma♥


en helt vanlig måndag

Nu sitter jag och pluggar lite matte en sån här vanlig måndagskväll. Har bestämmt mig att jag måste börja planera mitt pluggande lite bättre, ska försöka plugga en halvtimme varje dag så man kan dela upp det bättre än att jag istället sitter med allt flera timmar dagen innan.., vilket jag kommer behöva göra typ dom här sista dagarna när vi har två matteprov...hehe hoppas detta kommer hålla :)
Är sjukt trött idag, eftersom jag var på big brother live igår och kom hem och somnade ganska sent. Men det var jättekul! :D haha tydligen svischade(stavning?) man förb i TV typ i nån millisekund ;) 


mitt uppe i pluggandet!

carro å jag igår, ignorera att vi är så rosiga i ansiktena det var otroligt varmt i studion ;)

// emma♥


RSS 2.0