tierd of this

Vad är grejen med att alla som är snälla och tänker på alla andra människor än sig själva ska bli överkörda och trampade på? Vad är tacket för att man har medkänsla och tar mer hand om andras lycka än sin egen? Inget..? Börjar tvivla på det här. Jag har aldrig vart specielt egoistisk av mig, och har alltid gjort allt för att mina vänner ska vara lyckliga.. men ibland glömmer man bort sig själv och man får absolut inte göra det. Man får inte glömma bort att tänka på sig själv, när är jag lycklig? Det är så lätt att trampa över såna människor, så man får stå på sig.. Det är illa att det ska va så att man ofta inte får nåt tillbaka.
Det finns fullt av egoistiska människor där ute som trampar över allt och alla för att själv få som dom vill och sån vill iaf inte jag vara och det är jag inte. Kan vissa människor fatta att det kanske inte bara finns ett rätt och det är vad dom tycker!?
Från och med NU ska jag börja tänka på mig själv DET FÖRTJÄNAR JAG.

Emma♥

Rouen

Härligt väder här i frankrike. Man kan lätt gå i linne och shorts när solen lyser på. snälla gör vår i sverige tills jag kommer hem, tack! ♥


jag och mamma steker på ute café :)


.

Hur gullig är inte min bästavän anna! Såg ni blogg inlägget över, hon betyder otroligt mycket för mig systern min!

Har precis kommit hem från en teoriträning i gymnastik krångligt de där.. haha kändes nästan svårare än matte och tro mig då är det svårt! Själv tror jag på att bara köra volterna utan att tänka har ju funkat hittils.. hehe! Fast såklart är det viktigt att veta exakt hur man ska göra för att lyckas bättre!
Typ sånt här plugga vi på, hur man ska se ut mitt i volten och massor! :D



Nu ska jag ta en kvällspromenad med frida och sen kolla på bb! hoppas ni får en mysig kväll puss!
/ emma♥


tisdag

heeej bloggen!

Jag och emma bloggar aldrig :( Men just nu är det så mycket som vi håller på med så jag tror inte ni kan förvänta er massa inlägg på ett tag. Idag kollade jag och emma resor till cypern som vi ska åka till iår. Ska bli så himla kul! Men det är ett tag kvar. Men man kan ju längta iaf :)

jag och carro på geografin

/ANNA♥

emma och anna bloggar

heeej bloggen!

Förlåt att vi inte har bloggat någonting men vi har haft fullt upp hela sportlovet. Vi har precis sagt hejdå till carro och nu ska vi sticka från anna till stan. Emma ska kolla på en skinnjacka från bikbok (den grymt snygga). Hoppas den finns kvar! vi ska bli bättre med bloggandet, vi lovar! Men nu måste vi dra med bussen.

/ANNA och EMMA♥


RSS 2.0